Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
 
Welkom bij CDVriend
Informatie CDVriend
Veel gestelde vragen
Gastenboek
Rob's CD Recensies
Rob's Concert Reviews
Rob's mooiste platen
De Stelling: Doe mee!
Nieuw binnen bij CDVriend
Producten
Nieuwe CD's
Tweede Kans CD's
Special CD-sets/Collector's Items
Special Live Recordings
Prince Cd's
CDVriend PROMO acties
  CDVriend
Earial à la Spinvis: origineel en relativerend
 
Met veel plezier steunt CDVriend Earial. Uiteraard zijn de opbrengsten van deze CR-R (!) met prachtig artwork en boekje, in zijn geheel voor de artiest. Onderaan de pagina kan dit fraaie werkstukje besteld worden.

Met huisvlijt kun je heel ver komen. Kijk maar eens naar Spinvis. In Alkmaar hebben ze ook een soort Spinvis, zijn naam is Steven van der Steen en zijn artiestennaam is Earial. Hij is medeoprichter en gitartist van de indieband Stark.
 
Met Earia is hij 'solo' gegaan, omdat hij zoveel liedjes in zijn hoofd had. Nou, die zijn er nu uit, want dit is zijn tweede album al. Steven bespeelt alle instrumenten (nou ja vooral gitaar) zelf en heeft het hele project in zijn eentje gedaan. Ik noemde Spinvis, omdat de opbouw van zijn liedjes sterk doet denken aan zijn eigenzinnige tegenvoeter uit Utrecht. Terugnemen en weer vol inzetten, dat is een beetje de structuur van zijn liedjes.
Titels als Wees blij dat het leven geen zin heeft, Een felle flits ziet iedereen, of  Wij stromen als halfdoden tonen een aangenaam relativerend wereldbeeld.
Het resultaat is een sfeervolle cd, met minimalistische klanken die de oneindige mogelijkheden van muziekmaken aantoont. Of je het mooi vindt of niet, origineel is het in ieder geval wel. Zie ook www.myspace.com/earial.
 
 
Enkele citaten van luisteraars:
 
'Prachtige melodieën en arrangementen'
 
'Schop maar lekker overal tegenaan'
 
'Kippenvel overviel mij'
 
'Geluid vind ik erg goed, er gaat een bepaalde rust van uit. Geen popie-jopie mix. Het is rechtstreeks opgenomen, zonder joekels van mengtafels ertussen.'
 
'Dit zijn hoogwaardige gedichten passend op de muziek.'
 


Geen producten aanwezig


| Meer

Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW
      Powered by CCV Shop webwinkel beginnen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.